top of page
001.jpg

Een herdenkingsplek biedt vaak troost bij rouw en/of verlies. Een gepersonaliseerd altaar kan voor nabestaanden een krachtbron zijn in huis, om met het verdriet en gemis om te gaan.

Ik luister naar uw verhaal en wensen en deel met u mijn concept en idee voor een gepersonaliseerd altaar.

Maar niet alleen voor verdrietige momenten is een altaar geschikt. Ook voor nieuw leven of een andere viering kan een gepersonaliseerd van grote waarde zijn. 

Indien gewenst kan ik met u meedenken voor mooie aankleding van het altaar. Denk bv. aan een foto, edelstenen of andere symboliek. Vraag gerust vrijblijvend een offerte op of bekijk alvast de richtprijzen

IMG_6867_edited_edited.jpg

Review

 

"Het grootste geschenk wat ik ooit heb mogen krijgen… 

 

Ik vertelde Willemijn van mijn droom. Mijn droom over mijn pas overleden vader en kort daarna doodgeboren dochtertje Jimi. Ze waren op weg naar huis, op weg naar het witte licht. Ze namen liefdevol afscheid van mij en vertelden me dat ik ze los mocht laten. Het was goed zo. 

 

Enkele dagen later stond ze op de stoep met dit troost-altaar in haar handen. Een magisch altaartje waarop mijn droom zo treffend door haar in beeld was gebracht. Sprakeloos was ik. Dit was zo bijzonder, want het was precies zo weergegeven zoals ik het gedroomd had. De heuvels, het gras, hun witte kleding en het prachtige licht dat mijn vader en Jimi naar huis zou leiden. Zelfs mijn emoties had ze erin weten te vangen. Iedere keer als ik naar het altaartje kijk dan voel ik de liefde, de kalmte en de verbondenheid die ik ook zo sterk in mijn droom voelde.

 

Willemijn heeft mijn rouwen iets tastbaars gegeven en daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor. "

IMG_9103.jpg
bottom of page